top of page

Samarbetspartners

Vi har knutit till oss de bästa samarbetspartners till våra fotoevent. Vi har valt noga med tanke på profession erfarenhet och kunskap inom branding som skiljer sig markant från fotografering av till tex mode, porträtt mm. Vi jobbar mestadels också med mogna kvinnor och har anpassat oss till det.

dsc_5979.jpeg

Stilkonsulterna  

Mindi Lundqvist 

Ansvarig för styling, sponsring och accessoarer.

Stilkonsulterna Stockholm har sedan 2010 arbetat med ett brett spektra av kunder i behov av rätt yttre representation. Med bakgrund i Mindis stora expertis inom retail, styling och mode har företaget växt och arbetar idag uteslutande med representativa personer inom näringsliv och politik. Men även privatpersoner och artister anlitar stilkonsulterna kontinuerligt. 

Stilkonsultation: 

En av de unika saker med dessa fotodagar är stil-samtalet som vi erbjuder och som ingår kostnadsfrist. 

Som fotograf har vi märkt vilken otrolig skillnad det faktiskt gör med rätt klädväl inför en fotografering. Både hur mycket tid man vinner under själva fototillfället om man är väl förbered och genomtänkt. Men också hur mycket bekvämare och mer avslappnad du är som ska fotograferas om du känner dig tipp-topp, välklädd och som ditt bästa dig själv under fotograferingen. 

Utöver det konsultationsamtal som ingår inför fotodagen rekommenderar vi helt enkelt att du passar på att uppdatera din garderob.

Om du har fotograferats tidigare har vi märkt att man tenderar att välja samma kläder, dvs de man har hemma som man trivs i bäst, till varje fotografering. Då kan bildresultatet inte kännas lika uppdaterat och modernt när man upptäcker att man faktiskt har samma kläder på sig som förra gången du tog bilder. 

Fysisk Personalshopping och Stilkonsultation

Boka en Stilkonsultation med Mindi före fotograferingen och få hjälp att välja ut din uppdaterade foto-garderob.

Har du tex ont om tid innan fotografering eller bara ont om tid överlag. Mindi gör shoppingen åt dig och kan tex komma hem till dig för en provning med en hel garderob utplockad just utifrån dina önskemål, behov och budget. En 3 timmars session på detta sätt sparar dig själv otaliga timmar på stan. Fundera på vad den tiden kan vara värd för dig. 

Läs mer om de olika möjligheterna här: 

www.stilkonsulterna.se

eller hör av dig till Mindi direkt för ett förslag på upplägg som passar just dig. 

Läs mer här:

Logo STILKONSULTERNA STOCKHOLM.png
  • Facebook Stilkonsulterna
  • Instagram Stilkonsulterna
image001.jpg
Skärmavbild 2021-05-12 kl. 20.05.24.png

Vår samarbetsparter inom Make up är det etablerade och välkända Face Stockholm. 

Face har med sina över 30 år i branschen leverat högkvalitativ makeup och är ledande inom svensk kosmetik.

 

Grundat i Sthlm av Gun Nowak 1982 och med en ständig strävan att utvecklas. Med fokus på framtiden och den moderna mogna kvinnan av idag, är Face en självklar partner till Photo Genique Academy och våra kunder.

Erbjudande:

 

Face Stockholm erbjuder dig att komma till en av våra butiker för en privat rådgivning och tillsammans med våra duktiga makeupartister välja ut dina produkter och erhålla 20% på ditt köp.

Vi erbjuder även rådgivning via videosamtal, innan fotografering för att på bästa sätt förbereda oss på att kunna ge dig den bästa dagen.

www.facestockholm.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Skärmavbild 2021-05-12 kl. 19.56.28.png
Skärmavbild 2021-05-12 kl. 21.24.37.png

Smyckes samarbete

IOAKU

Svenska Fanny Eks fantastiska härliga och lekfulla smycken. Mycket populärt märke i bra prisklass och med stor lekfullhet för den moderna modiga kvinnan. Här finns något för alla. 

https://ioaku.com/

  • Facebook
  • Instagram IOAKU

Vi rekommenderar Claar & Co

Skärmavbild 2021-02-26 kl. 12.49.08.png

För dig som vill ha en konsultation om en ny hållbar frisyr i linje med din personlighet och verksamhet. 

Gör gärna grunden här inför fotograferingen så blir det lättare för vår hår stylist på plats att göra din hårstyling. 

Claar & Co ligger i centrala Stockholm på Karlavägen 6.

https://www.claar-co.se

bottom of page