Låt oss lära känna varandra!

Hej där, jag ser dig.

Du är förmodligen riktigt trött på att aldrig få den rätta bilden. Det ständiga sökandet efter "rätt bild" som tar ditt företag till nästa nivå ... Jag förstår. Det krävs lite planering och eftertanke för att få en bild man är riktigt nöjd med. 

Själv hade jag inga på mig. Antingen var håret fel, sminket eller kläderna. Och mest frustrerande av allt var att när man väl fick en bra bildserie så hade jag samma kläder på alla bilder.

Jag kände sen igen samma problematik med mina kunder och satte upp en ny strategi.

Planering. 

När man väl är tillfixad till perfektion är det bäst att få så många bilder som möjligt. Och i olika kläder. Och dessutom gärna tre olika topp fotografer.

Vår stil skiljer sig åt rätt mycket.

Jag har arbetat som fotograf sen tonåren. Så länge att jag inte orkar räkna åren. Jag älskar att göra alla bra på bild eftersom alla kan bli bra på bild. Och viktigt - utan överdriven retusch. 

Jag driver nu också även en mediabyrå som heter Fenixmedia där vi hjälper våra kunder med deras sociala medier. Här blev behovet ännu mera tydligt. För att vara synlig på Instagram måste du ha bilder. Och gärna bilder på dig själv lite då och då.

Nu ser jag fram emot att hjälpa dig på din resa som börja i dag. Ladda ner min checklista så du vet hur du ska förbereda dig.

Väl mött!

Marie-Therese Karlberg

Fotograf och grundare av Photogenique Academy